8 motive pentru care nu slabesti, indiferent cat ai incerca – Partea I

0
610
8 motive pentru care nu slabesti, indiferent cat ai incerca - Partea I

Consumi alimente sanatoase, faci sport, ai renuntat la gustarica de noapte, dar acul cantarului nu se misca. Suna cunoscut? Probabil ca da, iar noi avem raspunsul pentru care se intampla asta:

1. Nu esti atenta la calorii

Poate este greu de digerat, dar mancarea sanatoasa contine si ea calorii. Este un lucru intelept sa alegi alimente sanatoase, dar doar pentru da le consideri asa nu inseamna si ca le poti consuma in cantitati nelimitate si sa speri ca vei slabi.

Dieta este un joc al caloriilor: calorii obtinute vs. calorii eliminate. Alege alimentele sanatoase, dar numara caloriile!

 

2. Exercitii vs. calorii

Poate azi ai facut mai mult sport ca de obicei, insa asta nu inseamna ca poti si manca mai mult. Nu te amagi ca ai ars mai multe calorii astazi si te poti rasfata cu o masa in plus. Fiecare organism arde caloriile in stilul propriu, indiferent ce ar spune statisticile, care prezinta de obicei o medie.

Daca intr-adevar vreti sa numarati caloriile arse, folositi un dispozitiv care sa va indice acest lucru. Iar daca masa de care tocmai v-ati bucurat a numarat aceleasi calorii arse, atunci este ca si cum nu ati facut sport. Cel putin nu pentru greutate.

3. Nu luati in calcul condimentele si alte adaosuri

O lingurita de ketchup de exemplu adauga 20 de calorii, o cutie de lapte condensat, asemenea, plus grasimi, iar o lingurita de maioneza 90 de calorii si 10 gr de grasimi. Si chiar daca sunteti atenta la ce consumati, este usor sa pierdeti din vedere adaosurile mici.

Iar daca le adunati, numarul creste!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.