Alimente care contribuie la frumuseţea ta

0
461

Alimente care contribuie la frumuseţea ta

Alimente care contribuie la frumuseţea ta! Pentru a ajuta pielea să strălucească şi să ai un ten luminos trebuie să ai grijă la ce mănânci. Adaugă în rutina ta alimentară aceste alimente care contribuie la frumuseţea ta!

Alimente care contribuie la frumuseţea ta

Varza kale
Kale este o varză extrem de recomandată de nutriţionişti în diete şi în regimurile alimentare. Pentru că abundă în potasiu, fosfor, zinc, fier. Are calciu, vitamina K, vitamina B12 şi vitamina A şi e foarte slabă în calorii. Kale este bogată în beta-caroten, luteină şi zeaxantină. Au rol în protejarea ochilor. Absorb şi neutralizează radicalii liberi produşi de razele UV. Alimente care contribuie la frumuseţea ta!

Nucile
Sunt bogate în calorii şi deci nu e recomandat să consumi mai mult de un pumn pe zi. Nucile fac minuni atunci când vine vorba de menţinerea unui ten impecabil şi a unei pieli catifelate. Consumul de nuci poate ajuta la rezolvarea eczemelor uşoare ale pielii şi a dermatitelor simple. Pontul nostru este să le mănânci ca snack, între prânz şi cină! Alimente care contribuie la frumuseţea ta.

Roşiile
Licopenul este un excelent antioxidant pe care îl găseşti în roşii. Astfel că nu te feri de ele. Indiferent dacă alegi să le consumi ca atare sau sub formă de paste de tomate. Licopenul are avantajul de a îmbunătăţi SPF-ul natural al pielii.

Ardeiul gras galben
Ardeiul gras galben este o sursă foarte bună de vitamina E. De nutrienţi şi antioxidanţi care luptă împotriva radicalilor liberi. Cei vinovaţi pentru îmbătrânirea prematură a pielii şi a organismului. Dacă strecori în alimentaţia ta zilnică măcar un ardei gras galben, ai şanse să amâni apariţia ridurilor fine din jurul ochilor. Alimente care contribuie la frumuseţea ta.

Sardinele
Sardinele (dar şi alţi peşti precum tonul, heringul, somonul etc) sunt o sursă importantă de acizi graşi omega-3, benefici în reducerea inflamaţiilor, a iritaţiilor pielii şi a problemelor de vedere. În plus, un aport bun de acizi omega-3 îţi poate ajuta şi pielea să rămână curată şi luminoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.