Spital municipal construit în nordul Bucureștiului

0
336

Spital municipal construit în nordul Bucureștiului

Un nou spital municipal va fi construit în nordul Bucureștiului.

Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, a anunţat că va investi în construirea unui spital municipal. Va fi dotat cu aparatură de ultimă generaţie, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei.

Spital municipal construit în nordul Bucureștiului

“Vreau să construim un ansamblu de locuinţe de serviciu. Ansamblu care să fie închiriate întregului personal medical la preţuri modice. Sectorul 1, de fapt întregul Bucureşti, are nevoie urgentă de un spital nou. Dotat la standarde europene şi în care să lucreze medici bine pregătiţi.

Spital municipal construit în nordul BucureștiuluiIată de ce administraţia pe care o conduc va finanţa construirea celui mai performat spital din estul Europei. Mă bucur că am găsit un partener în Ministerul Sănătăţii. Îîmpreună putem realiza acest proiect atât de necesar oraşului şi comunităţii locale. Am identificat un teren de 4,4 hectare. Îl avem în administrare în zona de nord a Bucureștiului. Se pretează unei investiţii de asemenea anvergură.

Spital municipal construit în nordul BucureștiuluiE o zonă verde, cu deschidere mare la strada. Foarte uşor accesibilă. Voi declanşa, împreună cu Primăria Capitalei, toate procedurile pentru a putea să intrăm în linie dreaptă cu acest proiect. Voi demara un concurs internaţional de arhitectură. Voi chema la licitaţii constructori cu experienţă în ridicarea spitalelor. Voi face totul pentru ca spitalul să fie gata în acest mandat”, a precizat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Spital municipal construit în nordul BucureștiuluiNoua clinică va funcţiona ca un spital municipal. Ca un operator de servicii medicale pentru toţi bucureştenii. Va fi situată în zona de nord a Capitalei, pe strada Bucureşti-Târgovişte, la numărul 10.

Spital municipal construit în nordul BucureștiuluiConstruirea va fi finanţată integral de către Primăria Sectorului 1. Noul spital municipal va avea un principiu complet de eficientizare a actului medical. Respectiv investigaţiile, diagnosticul, tratamentul şi recuperarea pacienţilor vor fi făcute în acelaşi centru medical. Spitalul va funcţiona ca un centru universitar pentru studenţii universităţilor de medicină şi medicii rezidenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.