Trucuri pentru un zambet minunat chiar si la 40 de ani

0
901

O persoana ajunsa la varsta de 40 de ani este deja increzatoare in fortele proprii si se simte bine in pielea ei, a invatat sa spuna „NU” si zambeste liber. Nu toata lumea are insa un zambet minunat deoarece a neglijat sfaturile parintilor la varste fragede, sau a evitat cabinetul stomatologului din varii motive si acum se poate confrunta cu diverse probleme, mai mici sau mai mari.

Ce putem face?

AlbireTrucuri pentru un zambet minunat chiar si la 40 de ani

Daca va numarati printre persoanele cu un zambet frumos, s-ar putea sa aveti nevoie doar de o mica albire pentru a va lumina zambetul.

Albirea este una dintre cele mai rapide si mai usoare metode de a adauga sclipire zambetului. Functioneaza la aproape majoritatea oamenilor, desigur in diferite moduri si este un efort minim, indiferent ca este facut de un specialist sau prin alte cai. Ati putea obtine rezultate mai bune si mai rapide intr-un cabinet specializat, dar desigur ca va costa mai mult fata de alte metode cum ar fi albirea dintilor acasa. Puteti face si acest lucru, atata timp cat va achizitionati suporturi speciale pentru dinti si un gel puternic de albire. Nu va avea aceleasi rezultate ca si albirea profesionala si cu siguranta va dura mai mult, dar va albi dintii.

Fatete de portelanTrucuri pentru un zambet minunat chiar si la 40 de ani

Daca va permiteti financiar, dar si dantura va permite acest lucru, atunci fatetele de portelan va pot schimba rapid si eficient atat dintii cat si zambetul si va vor intineri cu pana la 10 ani. Trebuie totusi sa retineti ca, o data ce ati inceput acest lucru, va trebui sa repetati periodic procedura si sa fiti si pregatit financiar.

Daca v-ati dorit intotdeauna un zambet „criminal” si nu va place forma actuala a dintilor, atunci aceasta este cu siguranta solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Proteze ortodonticeTrucuri pentru un zambet minunat chiar si la 40 de ani

Si ortodontia poate fi o solutie, pentru ca niciodata nu e prea tarziu.

Daca va decideti pentru un aparat dentar traditional sau invizibil, tine de dumneavoastra si de medicul dentist. Dar indreptarea dintilor poate fi un modificator al zambetului. Si daca il mai combinam si cu o albire…rezultatul este fenomenal!

Majoritatea protezelor invizibile trebuie purtate in medie 9 luni si pot avea efect dublu, servind si ca suport pentru albire. Trebuie sa retineti ca indreptarea nu va modifica si forma dintilor ci doar indreapta.

Indiferent ce varianta alegeti pentru a va redescoperi zambetul, trebuie sa va alegeti cu grija un medic stomatolog, care sa fie priceput si sa se potriveasca perfect dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.